KLITMØLLER I.F. / BILLEDER 2022

BILLEDER 2022

Desværre har jeg ikke mulighed for at overvære alle kampe på Klitmøller Stadion, så der er naturligvis kun tale om et udsnit af de kampe, der spilles i løbet af året.
KLIK I MENUEN TIL VENSTRE og se billeder fra de overværede kampe.
Årets højdepunkter var uden tvivl pokalkampene mod JAMMERBUGT og SGI, men også Serie-3 og Serie-5-holdenes oprykning til henholdsvis Serie-2 og Serie-4 vidner om en ekstraordinær god sæson.
 
Spillere, trænere og ledere før "årets kamp" mod Jammerbugt. Desværre tabte holdet meget knebent til 2.-divisions-holdet (der senere gik konkurs og "forærede" KIF endnu en pokalgyser med SGI.)

ET STORT ÅR FOR KIF
Cheftræner,Martin Haahr ser tilbage på 2022 (Facebook)

"Missionen lykkes må være overskriften for det seneste fodboldår på den nordvestjyske kyst i Klitmøller IF.
Serie 5 var blevet til Serie 4 for andetholdet, hvor det var ene lokalopgør som ventede holdet. Hurtigt var det tydeligt, at nedrykkerne fra Nors var en klasse for sig og rykkede helt fortjent op i Serie 3 – tillykke med oprykningen til dem. Men resten af puljen var rigtig tæt indtil de sidste spillerrunder. Status blev at Serie 4 som oprykker spillede sig til en 3. plads i turneringen, 1 point foran naboerne fra Vorupør, mens Koldby tog sig af andenpladsen. Mange tætte opgør var der igennem sæsonen, hvor især nytilkomne Elias må nævnes for at ende som topscorer. Ellers var Ole Nielsen på målet, Jacob Kappel, Niels Dragsbæk, Rasmus Soegaard og Emil Grønkjær en stærk stamme som leverede på et rigtig fint niveau. Serie 4 holdet har haft en bred trup, hvor flere rutineret kræfter har været vigtig, hvor ”Købmanden” og Jesper Overgaard har været styrmænd af flere omgange. Med sådan en trup og start på serie 4 – kan man kun have positive forventninger til holdet i næste sæson!
Serie 3 havde som ambition at skulle vinde rækken. Denne ambition skulle blive til virkelighed, hvor resultatet blev 10 sejre, en uafgjort og et nederlag. Stabiliteten havde indfundet sig og den individuelle klasse var til stede. Samtidig kunne det ses, at spillerne havde et ekstra gear formmæssigt, mens sidste sæsons udfald var minimale igennem sæsonen. Kasper Skak og Mathias Konradsen var igen ustyrlige og var de klare offensive esser for Klitmøller holdet, mens Rasmus Salomonsen, Peter Strøbech, Joseph Simmonds, Oliver Thinggaard, Erik Jensen og Niamat udgjorde en stærk stamme på holdet. Samtidig må man sige at hele truppen blev brugt på hele 30 spillere. Den gamle garde har igen været suveræne med Overgaard, Olsen, Hellegaard, Hannes, Kasper og Finn O.
Oplevelser som Klubben, spillerne og Klitmøller by sent vil glemme.
Med dygtighed og held, så ventede klubbens største kamp, hvor Jammerbugt FC ventede i første runde af Pokalturneringen en august aften i Thy. Med en flot præstation på og udenfor banen endte det hele med et hæderligt nederlag til fuldtidsprofferne på 1-2. Så skulle man tro at eventyret var slut, men efter en konkurs hos Jammerbugt FC – havde vores formand Randy mere styr på reglerne end Divisionsforeningen, og et comeback var dermed en realitet. Nu ventede Sædding/Guldager fra Jyllandsserie 1 i 2. runde af Pokalturneringen, hvor man igen leverede på og uden for banen, men desværre gik fra banen som taber på 0-1. Selvom det blev til nederlag i de to kampe, så kan vi bryste os af at være det eneste hold, som har tabt to gange i Pokalturneringen i den samme sæson. Kampene var en stor kulmination af den succes som klubben, spillerne, de frivillig og Klitmøller by har haft det seneste år.
Nu venter en velfortjent vinterpause. Serie 2 kan se frem til nogle spændende lokalopgør med Koldby Hørdum IF og Thisted FC. Derudover ser det ud til Morsø FC går med i puljen, mens de resterende hold bliver hold udenfor Thy og Mors. Serie 4 kan dog se frem til en masse lokalopgør som i den foregående sæson, hvor især Vorupør og Hanstholm bliver spændende."
Martin Haahr - Cheftræner


E-JUEL