KLITMØLLER I.F. / BILLEDER 2023

BILLEDER 2023

Desværre har jeg ikke mulighed for at overvære alle kampe på Klitmøller Stadion, så der er naturligvis kun tale om et udsnit af de kampe, der spilles i løbet af året.
KLIK I MENUEN TIL VENSTRE og se billeder fra de overværede kampe.
Årets højdepunkter var uden tvivl oprykning fra Serie 2 til Serie 1. Den meget afgørende kamp mod Mejrup blev den 2. juni 2023 vundet med 2-1, og hermed var oprykningen en kendsgerning.


Ikke nemt at få armene ned efter oprykning til S.1


Chef-trænerens tilbageblik på første halvdel af fodboldåret 2023:
"Efter et flot 2022 for hele Klitmøller IF stod seniorholdene i Serie 2 og Serie 4 i forårssæsonen. Samtidig havde Jens Klit og Casper Ægidiussen samlet et Oldboys hold i KIF som har klaret sig flot med en masse "lokale" tilflyttere og tidligere spillere - dermed kan vi tilbyde fodbold for alle. Jeg har haft fornøjelsen af træning med børne- og ungdomsspillere i klubben. Hvor er en fornøjelse at se hvor mange børn og unge som er aktive i vores forening.
Inden sæsonstart stod den på træningslejr for første gang i flere år- destinationen var Vrå. En flot opbakning på 28 mand var taget afsted og igen må vi takke klubben og i særdeleshed Mikael Konradsen for en flot opbakning til dette arrangement🟡⚫️
Serie 4 blev flot 3er i den første sæson i Serie 4. Dermed var der forventninger til, at man ville være med i midten af rækken igen i år, selvom det var blevet til et farvel til Biju og Milan Rasaily som har været store profiler for Serie 4. Resultatet blev en flot 4 plads i et tæt midterfelt, hvor det blev til 8 sejre og 6 nederlag. 2 af de unge Patrick Pedersen og Virtus Dubillot må nævnes for at have hævet deres individuelle niveau - flot arbejde. Mens Niels Dragsbæk har været den store profil på Serie 4 - hvor både assist og målscoringsmæssigt har været solid. Ellers har der været rigtig mange spillere på Serie 4. Tre nytilkomne i Magnus Møller, Mads Kjær og Mathias Vinther har vist sig som solide folk som der kan bygges videre på i næste sæson. Ellers har Købmanden og Asger Fonnesbech stået for den rutineret del af holdet. Holdet har været kendetegnet på at man stiller op for klubben og holdet, fordi man kan lide fællesskabet. Stort tillykke til vores venner fra Vorupør Boldklub med en flot oprykning - det for fodbold Thy, at I er tilbage på fuld damp.
Serie 2 hed det for førsteholdet efter en flot sæson i Serie 3. Spændingen var på hvad der ventede. Af tilgang var Markus Elsberg vendt "hjem" til Klitmøller efter en pause fra fodbolden ligesom Jonas Kjær var kommet til lige inden sæsonstart. Derudover havde Peter Kusk taget handskerne på i Klitmøller målet ellers var en nogenlunde samme gruppe af spillere. Omkring holdet var der ny tilgang i Eigil Kjær som assistenttræner og Daniel Salomonsen som holdleder har optimeret tingene. Sæsonen kan opsummeres kort alt kulminerede en fredag aften d. 02 juni hvor KIF mandskabet vandt 2-1 over de direkte forfølgere i Mejrup på Klitmøller Stadion med godt 300 mennesker. Resultatet blev 9 sejre, 4 uafgjorte og 1 nederlag - ubesejret på hjemmebane er vi dog stadig i turneringssammenhæng siden 9 april 2022. Flot resultat som hele spillertruppen skal tage som et skulderklap. Det har været en stærk holdpræstation på banen, hvor 24 spillere har bidraget med deres evner på holdet.
Træningsmæssigt har vi været et stabilt antal, hvor Eigil og jeg har haft fokus på optimering af individuelle evner hos den enkelte spiller.
Igen i år har vores frivillige folk alt fra Kesse Kristoffersen ved Grillen, John Vangsgaard Andersen i kiosken, Kirsten Bak Jacobsen og Monica Dragsbæk til entre, Johnny til vedligehold af banerne og billeder til kampe, Tommas Holler til Facebook og instragram, Erik Juel til at tage kampbilleder - I er unikke for vores forening. Vores alt mulig formand i Randy Oddershede som hjælper hvor der er behov for det. Til vores support som har stået for en solid opbakning uanset om det hed Nørre Nissum Kunstgræsbane mod Lemvig eller hjemme mod Koldby Hørdum - så står Christian Dragsbæk og Co. bag spillerne.
Klitmøller IF har rykket sig det seneste halvandet år til at være en sund foreningsklub med gode værdier - takket være alle de gode mennesker i og omkring Klitmøller IF ⚽️
God sommer til alle! Forza KIF⚫️🟡
Martin Haahr"
Kilde: KIF-Facebook.
E-JUEL